• wr179
  • wr178
  • wr177
  • wr176
  • wr175
  • wr174
  • wr173
  • wr172
  • wr171
  • wr17

Konopie w kuchni


Kolejne spotkanie w cyklu Kuchnia i Literatura. Z Małgorzatą Szakułą porozmawiamy o publikacji „Konopie w kuchni”.

Wstęp wolny.

07.10 sobota, godz. 16:00

Wypożyczalnia Nr 34

6 Sierpnia 23

22 899 18 83

Podczas spotkania autorka opowie o kulisach powstania publikacji “Konopie w kuchni” oraz diecie konopnej, która odmieniła jej życie, a także:

–  jak powstają dania z użyciem produktów konopnych;

–  jak żywność z konopi wpływa na pacę organizmu;

–  jakie produkty żywnościowe z konopi są legalne w Polsce i jak je stosować w kuchni.

“Konopie w kuchni” to podręcznik dla wszystkich, pragnących zdrowo się odżywiać. Zawiera wyłącznie zdrowe, wegetariańskie przepisy wykorzystujące produkty z konopi. Publikacja zawiera wstęp merytoryczny na temat właściwości konopi, ich zastosowania i historii.

Autorka od kilku lat promuje świadome odżywianie i prowadzi bloga kulinarnego o tematyce konopnej, który cieszy się wciąż rosnącą popularnością.

 

Wszystkie produkty będące składnikami potraw są w Polsce legalnie do

nabycia.

Poniżej link do wydarzenia na FB utworzonego przez autorkę:

https://www.facebook.com/events/1231230673655662/?acontext=%7B%22source%22%3A5%2C%22page_id_source%22%3A144335302329539%2C%22action_history%22%3A

Konopie w kuchni
BIP
Wbibliotece.pl
dkk